zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Begeleiding Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops 3 -Daagse Belgiƫ Meditatie workshop Ardennen 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop Inschrijfformulier Inschrijf-formulier Inschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Nieuwsbrief Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops      


Aankomende

Meditatie Workshops

Retraites Oefendagen Avonden


06


Datums en Tarieven 2018Data 3-daagse workshops

Omdat het soms niet mogelijk is om tijdens bepaalde periodes de vrijdag erbij te huren in Nederland gaan wij ook naar België. De locatie in Wezemaal, België is een prachtige locatie in de bossen. Deze ligt dicht bij Leuven en is niet zo ver als in de Ardennen. Je kan kiezen op het inschrijfformulier of je het vanwege de afstand fijn vindt om samen te reizen, dit geldt ook voor de workshops in Nederland.

2018

 

Haarle: Vrijdag 26 t/m zondag 28 Januari


Noorden: Vrijdag 16 t/m zondag 18 Maart

Haarle: Vrijdag 27 t/m zondag 29 April

Wezemaal België: Zaterdag 2 t/m Maandag 4 Juni

Voor uitgebreide informatie : Klik hier


Noorden: Vrijdag 27 t/m zondag 29 Juli

Zwitserland: Maandag 3 tot zaterdag 15 september

Voor uitgebreide informatie : Klik hier

Haarle: Vrijdag 5 t/m zondag 7 Oktober

Noorden: Vrijdag 9 t/m zondag 11 November

Wezemaal België: Vrijdag 21 t/m Zondag 23 December

Voor uitgebreide informatie : Klik hier


Data oefendagen

Er is elke maand een oefendag.
(Deze zijn toegankelijk voor mensen die al een meditatie workshop gedaan hebben)
De volgende data zijn bekend

Zondag 14 januari 2018

Zondag 11 februari 2018

Zondag 4 maart 2018

Zondag 8 april 2018

Zondag 13 mei 2018

Zondag 17 juni 2018

Zondag 15 juli 2018

Zondag 19 augustus 2018

Zondag 21 oktober 2018

Zondag 18 november 2018

Zondag 9 december 2018Naar Inschrijfformulier

Tarieven en wetenswaardigheden

Om de prijs laag te houden en het programma voor iedereen toegankelijk te houden voor zowel de workshops als de persoonlijke begeleiding zijn er 3 tarieven.
Voor de workshops geldt echter dat de hoogte van de tarieven ook afhankelijk is van de locatie. Ondanks dit gegeven houden wij de prijzen heel betaalbaar. Zie onderaan deze pagina.

Tarief details
Workshops Nederland en België

Het workshop tarief is inclusief btw, accommodatie en maaltijden.

Als je voor het eerst komt is het alleen mogelijk om alle 3 de dagen te komen. Als je alleen 2 dagen wilt komen, of de zaterdag en zondag of de vrijdag en zaterdag dan moet je eerst een 3-daagse workshop hebben gedaan. De 2-daagse is alleen mogelijk bij voldoende plaats.
Het is dan echter wel noodzakelijk om bij de eerste oefening vóór het ontbijt op zaterdag al aanwezig te zijn, dit is onder andere belangrijk voor het groepsproces. Één dag is niet mogelijk.

Details oefendag

Het maandelijks oefendag-tarief is inclusief een lunch, thee & koffie (maximaal 22 mensen). De oefendag is in Wassenaar. Voor het adres zie: Contact
Voor de oefendag moet je van tevoren reserveren via het inschrijfformulier. Het bedrag voor de oefendag graag van tevoren storten. Er is maar beperkt plaats en als je ineens besluit niet op te komen dagen, kan een ander niet komen. Bij annulering is er dan ook geen terugstorting! Ook is er vanwege de beperkte plaats geen doorschuiven naar een volgende oefendag mogelijk.

Details oefenavond

Ook zijn er in Wassenaar wekelijks 2 avonden om te oefenen, de dinsdag en de donderdagavond. Er is een maximale capaciteit voor 18 mensen op de avonden.
Het is dus noodzakelijk om van tevoren een plaats te reserveren. De avonden kan je telefonisch of per email reserveren, je kan de betaling van tevoren storten of op de avond zelf meenemen.

Uitleg over abonnement oefenavond

Als je per avond betaalt dan betaal je 7 euro.
Je kan echter ook een abonnement nemen en per maand betalen. Als je 1 x per week komt dan is dat 22,00 euro. Wil je zo vaak komen als mogelijk dan is het 34,00 euro.

Als je per maand betaalt, dan vermeld je bij je storting de eerste dag dat je komt en de einddatum een maand later. Bijvoorbeeld van 14 januari tot 13 februari 2016. Een abonnement is doorlopend en als je 3 maal kan komen in de maand dan heb je het er al uit. Als je daarna besluit een paar weken geen abonnement te hebben, betaal je gewoon weer het volle tarief op de avonden. Als je echter het abonnement verlengt dan is de volgende betaling van 14 februari tot 13 maart en zo verder.

Uitval van de donderdag vanwege workshop

Als je altijd komt op de donderdag als vaste dag en er valt een dag uit in jouw al betaalde maand, omdat wij de donderdagavond vóór elke workshop geen oefenavond hebben (wij zijn dan al op de locatie), dan mag jij, als je een abonnement hebt, dit een week opschuiven. Dat wil zeggen dat je 7 dagen mag optellen bij de einddatum. In genoemd voorbeeld wordt dat dan van 14 februari tot 20 maart. Let wel, dit is dus alleen als je alleen de donderdagavonden kan en komt. Als je ook de dinsdag kan komen dan wordt je geacht in die week even op de dinsdag te komen.
Over de betaling bij abonnementen was een begrijpelijke verwarring en ik hoop dat dit met deze uitleg nu is verholpen.

Adres oefenavonden en oefendagen

Albertinestraat 28
2245 VS Wassenaar

De oefenavond begint om 20:00 uur, aankomst vanaf 19:30 en is afgelopen rond 23:00 uur.
De avond loopt meestal uit totdat de laatste persoon weggaat.
Zo ook de oefendag. Deze begint om 10:00 uur. Aankomst vanaf 9:30 en duurt tot 18:00 waarna enkele mensen het fijn vinden om nog te blijven en gezamenlijk de restjes van de lunch op te eten. Dit kan duren zolang het duurt.

Betalingsgegevens vind je bij: Persoonlijke Begeleiding of bij Inschrijven en Reserveren

Details persoonlijke begeleiding:

Persoonlijke begeleiding kan bij mij aan huis, telefonisch, per webcam of e-mail.

E-mail begeleiding is erg tijds-intensief, vandaar dat dit misschien op het eerste gezicht prijzig lijkt. Je hebt dan echter wel een goede herinnering om na te lezen.

Tarief voor groep of bedrijf

Ook is het mogelijk als je een groepje geïnteresseerde mensen hebt, om mij te vragen een workshop van een dagdeel of enkele uren bij jou aan huis of in je bedrijf te komen geven. Tarieven hiervoor zijn op aanvraag afhankelijk van de grootte van de groep en de locatie. Het tarief voor bedrijven is terug te vinden bij: Info voor bedrijven

Tarief verdeling

  • Tarief 1 is voor mensen die netto minder verdienen dan €1000,- per maand
  • Tarief 2 is voor mensen die netto verdienen tussen de €1000,- en €1500,- per maand
  • Tarief 3 is voor mensen die netto meer verdienen dan €1500,- per maand

Op sommige workshops is er ook een vroegboekkorting mogelijk, deze is geldig bij inschrijving tot 3 maanden van tevoren. Op de 2-daagse en de 1- en 2-persoonskamers is er geen vroegboekkorting mogelijk.

Tarieven 2018

Onder staan 2 tabellen. Eén voor workshops en één voor de oefendagen, avonden en persoonlijke begeleiding. Een maandabonnement voor de avonden van 1 x per week betekent ook dat je kan kiezen of je de dinsdagavond of de donderdagavond komt. Zo hoef je geen week te missen.

De workshop en begeleiding zijn laag in prijs zodat een ieder de mogelijkheid heeft om onafhankelijk, vrij en gelukkig te zijn/worden.

Mocht dit desondanks toch nog teveel geld voor je zijn, dan kan je contact met mij opnemen en kijken wij samen wat voor ons mogelijk is.
Het is belangrijk dat je kan komen als jij je door dit alles voelt aangesproken. Geld mag dit niet in de weg staan.

Ben er ook op tijd bij om je in te schrijven. De workshops zijn een warm bad en worden ook druk bezocht. Daarmee zijn deze steeds eerder volgeboekt.

Betalingsgegevens vind je bij: Persoonlijke Begeleiding of bij Inschrijven en Reserveren

De tarieven in 2018 zijn iets aangepast vanwege de stijgende kosten voor locaties en maaltijden. Ook is er voortaan nog maar 1 tarief voor de oefenavonden. Dit kan je verlagen door een abonnement te nemen. Het tarief voor de 2-daagse workshop is vervallen. Er zijn maar heel weinig mensen die hiervan gebruik hebben gemaakt en hiervoor werd natuurlijk wel een volledige plaats gereserveerd. Mijn wens is dat met deze tarieven enkele jaren geen aanpassingen meer nodig zijn.

Tarieven mindfulness workshops

tarieven