zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Coaching Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops 3 -Daagse Belgiƫ Meditatie workshop Ardennen 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Planning Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop InschrijfformulierInschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops Mededelingen Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie AVG Privacy wetgeving AVG Privacy Oefenavonden Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops

Aankondigingen

en wijzigingen in 2019

Na een prachtig, maar een voor ons ook lichamelijk intensief 2018 zullen er voor het komende jaar enkele wijzigingen gaan zijn om het voortbestaan van de huidige vorm van Levend Gewaarzijn te waarborgen.

Levend gewaarzijn bestaat nu 10 jaar en wij kunnen enorm genieten als wij zien hoeveel mensen het steeds fijner hebben met zichzelf en daarmee ook met hun omgeving. Zowel relatief als absoluut wordt er al zoveel meer begrepen en gerealiseerd en dat maakt dat de gevolgen ook niet uitblijven en levens echt zichtbaar innerlijk en uiterlijk zijn veranderd. Steeds minder serieus, luchtig, speels en betrokken, maar ook stil, ruimtelijk, bewust, vrij………..

Wij bloeien meer en meer open en in liefde met onszelf en met elkaar, zijn gedachten niet langer relevant…… Het wordt ook steeds zichtbaarder dat deze gedachten namelijk niet anders dan voorwaardelijke liefde kunnen promoten, eigenlijk alleen maar alles voorwaardelijk promoten en verwerpen………..
en in deze voorwaardelijke liefde voor jezelf en voorwaardelijke liefde voor anderen blijft er altijd een leegte voelbaar, een onvervuld stukje wat eenzaam achter blijft, wat altijd onbelicht zal blijven.

Het in stilte zijn en één worden met jezelf in verbinding met anderen is wat wij voor een ieder wensen en waarvoor wij al jaren met liefde een platform bieden maar eerlijk is eerlijk, ook wij zijn dit jaar lichamelijk grenzen tegen gekomen. De weinige beweging en buitenlucht, de vele uren achter de computer en dag en nacht klaar te hebben gestaan met coaching, workshops, oefendagen, avonden, mail en organisatorische werkzaamheden vragen om een nieuw evenwicht. Daarnaast heeft ook jullie aanmoediging daartoe, ons ook enorm geholpen om tot een besef te komen dat het iets minder mag, waarvoor bedankt.

Wat verandert en blijft er hetzelfde in 2019

Workshops

Er is in 2019, 1 workshop toegevoegd omdat er steeds meer vraag is en er anders mensen buiten de boot vallen. Verder is de prijs van de workshop met  € 1,- verhoogd om een klein beetje het nieuwe btw tarief voor voeding en accommodatie te ondervangen.

In verband met de privacy- wetgeving worden er door de bank, op de bankafschriften die wij ontvangen geen adressen meer gezet. Het komt nog regelmatig voor dat er stortingen worden gedaan waarbij wordt vergeten om erbij te zetten waarvoor deze storting is, maar ook komt het voor dat er via een familielid of vriend een storting wordt gedaan en wij dan vervolgens niet meer kunnen afleiden van wie de betaling is. Zet er dus voortaan altijd duidelijk bij van wie en voor wat je betaalt om misverstanden te voorkomen.  

Zo gaan wij om met jullie privacy

Geef ook tijdig adreswijzigingen door zodat wij recente informatie hebben.

Alle workshops (en ook oefendagen) voor 2019 staan nu op de website, zie hiervoor deze link

Zwitserland

Goed nieuws. Ook in 2019 gaan wij weer naar Zwitserland.
Er zijn wederom vele mensen die ons hebben gevraagd of wij ook in 2019 weer naar Zwitserland gaan omdat zij deze periode van 12 dagen zo fijn en bijzonder vinden. Al 9 jaar zijn wij daar aanwezig en hebben elke keer weer prachtig weer gehad in deze periode. Het is dan ook een unieke periode van verdieping en samenzijn en ik hoop ook dit jaar weer velen van jullie daar te mogen ontvangen.
Het is op dit moment allerminst zeker of wij ook in 2020 nog zullen gaan. De regelgeving van de verschillende landen verandert, dieselwagens worden op steeds meer plaatsen geweerd, dus logistiek wordt het elk jaar lastiger om deze enorme organisatie weer op poten te zetten. Vandaar is het een mooi moment om als je de mogelijkheden hebt, dit jaar nog even aan te haken, om jezelf een prachtig cadeau van bewustzijn te geven.
Net zoals in 2018 is deelname ook in 2019 voor mensen die de gehele periode van 12 dagen willen gaan.  Je mag wel 8 dagen komen als dit met je kinderen niet anders mogelijk is, alleen blijft de prijs gelijk aan de 12-daagse, zodat wij ook dit jaar nogmaals de workshop prijs weer onveranderd kunnen laten.

Dit jaar wil ik de mensen met voedselallergieën met elkaar in contact brengen, zodat zij gezamenlijk de extra organisatie kunnen afstemmen aan de hand van de recepten die wij aanbieden op de workshop.
Voor meer details zie: Workshop Zwitserland

Oefenavonden

De abonnementen komen te vervallen, dit is omdat er regelmatig door het jaar heen oefenavonden uitvallen doordat wij regelmatig tijd inlassen zonder oefenavonden en coaching.  Dit zijn  rustweken die wij inbouwen waarin wij lichamelijk en als geheel op verhaal kunnen komen.
Jullie kunnen nu al het hele jaar vooruit zien wanneer wij wel en niet voor coaching en oefenavonden beschikbaar zijn. Zie deze link

Wil je mee doen aan een oefenavond en sta je nog niet op de lijst en heb je al mee gedaan aan een workshop, stuur dan een mail naar mij en ik stuur je de procedure toe waarmee jij jezelf ook kan aanmelden en afmelden voor de oefenavonden zodat dit ook op deze lijst zichtbaar wordt.

Wij hebben gehoord dat er ook nog mensen zijn die niet zo handig zijn met internet en smartphones en er tegen op zien om dan te komen. Dat hoeft echt niet. Het is ook altijd mogelijk om ons een mail te sturen dat je wilt komen op de dag zelf. Dan zullen wij je toevoegen. Meld je echter ook meteen weer af via de mail als je toch ineens niet kan komen.  
Er is ook een aanpassing voor de betaling en verwerking van de bijdrage voor de oefenavonden dit jaar en een klein verschil als er per bank of contant wordt betaald.
Dit komt omdat er per bank voor elke betaling een aparte factuur moet worden gemaakt wat nogal arbeidsintensief is, daar contante betalingen voor de oefenavond maar eens per kwartaal als 1 betaling worden verwerkt.

Het maandabonnement voor de oefenavonden vervalt dus in 2019, daarvoor in de plaats kan je nu een knipkaart kopen van 8 oefenavonden voor € 50,- Deze kan je het hele jaar naar eigen inzicht benutten. De knipkaart verloopt eind van het jaar en openstaande avonden kunnen niet worden meegenomen naar het volgende jaar.
De knipkaart mag je zowel per bank als contant voldoen, zonder extra kosten.

Losse avonden zijn 7,00 euro contant en 7,50 per bank. Wil je 2 x in dezelfde week komen dan betaal je 10,- contant.
Heb je al een knipkaart en wil je in dezelfde week nogmaals komen dan betaal je 4 euro contant bij voor de extra avond.

Coaching

Het tarief voor coaching blijft gelijk in 2019, wat wel verandert is dat als je een afspraak wilt maken, dat je van tevoren de tijd doorgeeft die je voor ons samenzijn wilt uittrekken. Op deze manier zijn wij in staat om de agenda strakker te plannen omdat er in 2019 weken zullen uitvallen waarin er geen coaching is en wij er toch graag voor een ieder willen kunnen zijn. Voor meer details klik op deze link

Op deze manier gaan wij kijken hoe deze ruimtelijke aanpassingen welke nog steeds praktisch heel veel bieden voor een ieder die deel wil nemen, nu ook in combinatie met wat rustmomenten voor ons, het voor ons allemaal mogelijk maken om een fijn bewust 2019 tegemoet te gaan.

Wij kijken er naar uit om een ieder te ontvangen op workshops, oefendagen, avonden of persoonlijk in een ondersteunend samenzijn op de momenten dat je ergens tegen aan loopt.

Tot ergens binnenkort!

Baulo en Paraj