zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Coaching Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops 3 -Daagse Belgiƫ Meditatie workshop Ardennen 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Oefenavonden Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop InschrijfformulierInschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops Mededelingen Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie AVG Privacy wetgeving AVG Privacy Oefenavonden Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops
Inschrijving-oefenavonden-meditatie

Beste oefenavond deelnemers

De informatie op deze pagina is alleen van belang voor mensen die al aan een workshop hebben meegedaan.

De oefenavonden zijn steeds drukker aan het worden en het is een wonder dat het tot nu toe nog niet zo druk is geweest dat er enkelen niet geplaatst konden worden. Vandaar dat wij gaan proberen om met onderstaand schema inzichtelijk te maken of er nog plek is. Er is plaats voor maximaal 22 deelnemers, met Baulo en Paraj inbegrepen.

Willen jullie daarom voortaan, voordat je komt, het getal 1 achter je naam zetten zodat wij allemaal het overzicht kunnen behouden. Voor de veiligheid is het niet mogelijk om op het onderstaande sheet wijzigingen in te voeren. Iedereen waarvan de naam is vermeld heeft een link gekregen waarop zij zelfstandig wijzigingen kunnen invoeren welke op deze pagina zichtbaar zullen zijn. Ik adviseer om deze link(s) als favoriet in je bladwijzerbalk te zetten zodat je altijd snel een wijziging kan invoeren. Sta je nog niet op de lijst en wil je graag naar een oefenavond komen stuur dan een mail naar mij zodat ik je toe kan voegen en jou ook de link kan sturen.

Zowel boven als onderaan kan je zien hoeveel mensen er al komen. Vergeet dit getal ook niet weg te halen mocht je onverhoopt niet kunnen komen. Realiseer daarbij ook dat elke niet verwijderde 1 kan leiden tot de beslissing van een ander om niet te komen. Dit zal niet altijd zijn omdat het volledige bezoekersaantal is bereikt!

Mocht het volledig aantal deelnemers zijn bereikt en je komt toch niet opdagen terwijl jij wel een 1-tje hebt staan dan moet je voor deze avond alsnog betalen. Als je dus niet komt zorg dat jouw 1-tje weg is om uiterlijk 17:00 uur op de dag zelf.

Verder kan je met de schuifbalken aan de randen van het sheet eventuele onzichtbare delen zichtbaar maken.

In 2019 zullen er enkele weken uitvallen waarin er geen coachingsafspraken en oefenavonden zullen zijn. Deze kolommen zijn in rood aangegeven. De gele kolommen zijn avonden die uitvallen in verband met een workshop weekend. Wij zijn dan al op de locatie om deze voor te bereiden voor de workshop.

Tot binnenkort!